Защитникът на Торонто Дониъл Хенри ще пропусне Световното първенство в

...
Защитникът на Торонто Дониъл Хенри ще пропусне Световното първенство в
Коментари Харесай

Ас на Байерн и бивш вратар на Лудогорец предвождат състава на Канада

Защитникът на Торонто Дониъл Хенри ще пропусне Световното състезание в Катар поради контузия на прасеца, получена по време на приятелския мач против Бахрейн. Атиба Хътчинсън, 39-годишен полузащитник и капитан на Канада, е измежду 26-е играчи, показани от селекционера Джон Хердман. 

Хътчинсън записа първото си присъединяване за сезона за турския Бешикташ в сряда, откакто се възвърне от контузия на крайници. 

Хенри, който игра в осем от 20-е квалификационни мача, стана третият състезател, който пропуща шампионата поради травма след вратаря Максим Крепьо, който счупи крайник, играейки за ФК Лос Анджелис в Мейджър Лийг Сокър, и бранителя Скот Кенеди, който контузи рамото си по време на дуел за Регенсбург на 29 октомври. 

Алфонсо Дейвис беше включен в състава, макар получи травма при успеха на Байерн (Мюнхен) над Херта (Берлин) в Бундеслигата. Той пропусна дуела с Шалке 04 нощес. Надеждите на Дейвис за присъединяване на Световното състезание " не са изложени на риск " и 22-годишният състезател попада в състава от 26 индивида на Джон Хердман. 

Джонатан Дейвид от Лил също е в отбора, откакто има 10 гола в Лига 1 от началото на сезона. За “кленовите листа ” ще играе и вратарят на Цървена звезда Милан Борян, който преди време носеше екипа на Лудогорец. 

Канада стартира първата си акция на Световно състезание от 1986 година насам, като се изправя против Белгия на 23 ноември, преди да се изправи против другите си противници от група " F " Хърватия и Мароко. 

Съставът на Канада:

вратари: Джеймс Пантемис, Милан Борян, Дейн Сейнт Клеър 
бранители: Самюел Адекудбе, Джоел Уотърман, Алистър Джонстън, Ричи Лариа, Камал Милър, Стивън Витория, Дерек Корнелиус 
полузащитници: Алфонсо Дейвис, Лиъм Фрейзър, Исмаел Коне, Марк-Антъни Кей, Дейвид Уотърспуун, Джонатан Осорио, Атиба Хътчинсън, Стивън Еустакио, Самюел Пиет 
нападатели: Таджон Бюканън, Лиам Милър, Лукас Кавалини, Айк Угбо, Джуниър Хойлет, Джонатан Дейвид, Кайл Ларин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР