Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева се връща в

...
Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева се връща в
Коментари Харесай

Караянчева се връща в политиката – повежда ГЕРБ в Пловдив Област

Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева се връща в политиката – тя е одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ за лидер на листата на Пловдив Област, 17 МИР, за парламентарните избори на 9-ти юни, заяви.

Втори в листата е доктор Иван Червенков от Асеновград, някогашен шеф на болничното заведение в града и два мандата народен представител.

Трети е остарелият седесар Йордан Кръстанов, аграрни производител и в този момент народен представител в 49-ия парламент.

Младен Шишков, събиращият най-вече преференции във всички последни парламентарни избори в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив Област е четвърти.

Председателят на Общинския съвет в Карлово Доньо Тодоров, е пети.

Шести е проектант Александър Иванов, общински консултант от ГЕРБ в Първомай.

Караянчева е един от най-опитните политици в ГЕРБ. През последните месеци работеше като консултант в Народното събрание, напомня „ Марица “. Не е изключено някогашната председателка на Народното събрание да води листата на ГЕРБ и за Кърджали.

Тя не съумя да влезе в предходният парламент като народен представител, защото по силата на разпределението петото място в Кърджали се падна на „ Възраждане “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР