Защитникът на Созопол Костадин Стоянов коментира поражението с 1:2 от

...
Защитникът на Созопол Костадин Стоянов коментира поражението с 1:2 от
Коментари Харесай

Костадин Стоянов: Свалих 20 килограма, за да се върна

Защитникът на Созопол Костадин Стоянов разяснява провалянето с 1:2 от Литекс в първи мач от четвъртия кръг на Първа лига. Тимът от морския град получи даже три червени картона при гостуването в Ловеч. Бившият състезател на ЦСКА, който преди време стигна и до националния тим, описа, че му се наложило да смъкна 20 кг, с цел да се върне във футбола.

" Ще гледаме видео, направихме хлапашки неточности, ще проучваме, само че съгласно мен стояхме добре на терена. Поздравявам Томислав Йорданов за хубавия гол с глава. Липсваше ни малко шанс, или може би класа пред гола. По принцип не желая да разясня съдията, само че прекомерно доста картони даде, като имаше неточности и в двете направления. Има кой да го разяснява, мачът свърши, даваха го по малкия екран. Това не е моя работа, ние продължаваме напред. Жалко, че няма да използваме трима от момчетата в идващите мачове, защото са с диркетни червени картони ”, сподели Стоянов, който приказва за годините отвън футбола.

“Натрупах стаж  във футбола, само че също по този начин и без футбол. Бях дълго време контузен, отхвърлих се, само че по-късно се откри кой да ме оперира, по-късно взех решение да се върна в игра. Без предходната година с 2-3 мача в Ботев, към 4-5 години бях отвън терените. Сега се усещам чудесно. Физически не съм бил толкоз добре даже в ЦСКА. Опитът си е опит, само че когато не играеш губиш доста неща. Усещам го, само че по тази причина упражнявах доста съществено. Имам потребност от мачове. Сега има цялостен полусезон, мачове за Купата на България. През зимата или лятото ще гледаме напред и по-нагоре, а може и със Созопол. Имаме капацитет за освен това от 4-5 място, само че ще забележим ", показа Стоянов, който добави, че е свалил 20 кг, с цел да се върне на терена, като е било належащо да гладува и да бъде доста твърдоглав.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018​

Пълната стратегия на Втора лига
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР