Защитникът на Рома Мехмет Зеки Челик ще бъде извън терените

...
Защитникът на Рома Мехмет Зеки Челик ще бъде извън терените
Коментари Харесай

Тежка контузия в лагера на Рома

Защитникът на Рома Мехмет Зеки Челик ще бъде отвън терените до края на годината. Турският национал контузи коляното си при загубата с 1:2 от Бетис в Лига Европа. Той напусна наложително още в 5-ата минута и Жозе Моуриньо се надяваше контузията му да не е сериозна, само че проучванията са посочили друго.

“Скай Спортс Италия ” твърди, че Челик ще се завърне в игра чак след края на Световното състезание. Той ще пропусне най-малко 10 мача на “джалоросите ”.

26-годишният десен бек беше притеглен от Лил през лятото. В досегашната си кариера той в никакъв случай не е имал тежка травма.

Добрата вест за Рома е, че възобновяване на Жоржиньо Вайналдум върви по проект. Нидерландецът пуликува видео от обзор при медицинския екип, който се грижи за него. Гипсът от крайници на халфа беше свален и той към този момент се придвижва благодарение на патерици.

31-годишният някогашен футболист на Ливърпул пристигна в Рома чартърен от Пари Сен Жермен, само че получи фрактура на фибията по време на подготовка и ще бъде заставен да пропусне Мондиал 2022.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР