Защитникът на Наполи - Ким Мин-Дже, се очертава като основна

...
Защитникът на Наполи - Ким Мин-Дже, се очертава като основна
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е осъществил контакт със стълб в отбраната на Наполи

Защитникът на Наполи - Ким Мин-Дже, се обрисува като съществена цел на Манчестър Юнайтед за идното лято, няколко години, откакто някогашният управител на отбора - Жозе Моуриньо, отхвърли опцията да подпише с централния бранител.

26-годишният Ким се причисли към Наполи от Фенербахче през лятото, защото партенопеите търсеше заместител на Калиду Кулибали, който се причисли към Челси. Националът на Южна Корея оказа неотложно въздействие, дотолкоз, че клубът желае да възобнови контракта му.

Бившият състезател на Пекин Гуан е неизменим титуляр в схемата на Лучано Спалети и е с съществена роля за лидерската позиция на Наполи в Серия А, като отборът е и с единия крайник на ¼-фиалие в Шампионската лига.

Информации обаче сочат, че Манчестър Юнайтед към този момент е научил за откупната му уговорка в размер на 42 милиона паунда. Според Calciomercato, „ алените дяволи “ са осъществили контакт със бранителя. Твърди се, че Наполи желае да задържи Ким с нов контракт и да усили откупната му клаза, само че южнокореецът желае доста нарастване на заплатата.

Manchester United have made contact with the entourage of Napoli's Kim Min-Jae (26) already and their interest is 'real', reports. Napoli are trying to increase the defender's release clause.
— Get Italian Football News (@_GIFN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР