Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи реагира на появилата се

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи реагира на появилата се
Коментари Харесай

Защитник на Юнайтед иска отново да рита Златан

Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи реагира на появилата се информация, че Златан Ибрахимович може би скоро ще се завърне в редиците на " алените дяволи " по много любопитен метод.

23-годишният футболист разгласява в обществената мрежа Инстаграм малко видео от съблекалнята на " алените дяволи ", в което прави едно в действителност самоуверено деяние.



Бранителят рита в задните елементи Ибрахимович в съблекалнята, а след шегата си подхваща най-умната постъпка в живота си - бяга надалеч от шведа.

" Надявам се, че съвсем си подготвен да се завърнеш, аз ще съм тъкмо тук ", написа шеговито като коментар до клипчето в обществената мрежа Байи.

Шведският нападател е свободен сътрудник от юни, когато изтече едногодишният му договор с отбора от " Олд Трафорд ". Той не беше продължен поради тежката контуия, която Ибра получи в мача против Андерлехт от Лига Европа през април.

Ибра тренира въз основата на Юнайтед, а Моуриньо е останал впечатлен от късите периоди, в които съумя да се възвърне 35-годишният нападател.

Макар да разполага в офанзива с Ромелу Лукаку, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд, португалсият експерт желае да има в състава си и опитния Ибрахимович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР