Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди за пореден път разсмя

...
Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди за пореден път разсмя
Коментари Харесай

Гуардиола смъмри свой играч за активност в "Туитър", той му отговори... в "Туитър"

Защитникът на " Манчестър Сити " Бенжамен Менди за следващ път разсмя футболните почитатели в обществените мрежи. Французинът асистира и за двете попадения при триумфа с 2:0 против " Арсенал " на старта във Висшата лига. Дотук добре.

След дуела мениджърът Пеп Гуардиола се изрече ласкаво за международния първенец, само че откри и грешки в играта му. Испанецът разкритикува играча си и за това, че прекарва прекалено много време в обществените мрежи. Менди даде обещание, че ще си вземе записка, обаче го направи в... " Туитър ".
По шампиoнски! " Сити " без проблеми против " Арсенал " "Гражданите " завоюваха с 2:0
" Понякога е за ликвидиране, различен път пък си мислим " Уау, с какъв състезател разполагаме единствено ". Той внася сила в дейностите ни, само че има и много неща за възстановяване. Надявам се да успеем да го убедим, че би трябвало най-малко за малко да не помни за обществените мрежи ", съобщи испанският експерт. Официалният акаунт на " жителите " в " Туитър " незабавно показа изявлението и означи Менди в обявата.

Три минути по-късно Бенжамен написа: " У-упс ".

След това добави втори коментар: " Ще го направя, давам обещание ", до който постави смееща се иконка и небесносиньо сърце.

Феновете на " Сити " се сплотиха към мнението, че французинът не би трябвало да се трансформира и го обичат подобен, какъвто е.

Менди се трансформира в любим на последователите и на треньора Гуардиола, който съобщи, че чака огромни неща от него през актуалната акция. Левият бек прекара огромна част от предишния сезон отвън терените поради скъсани кръстни връзки на дясното коляно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР