Защитникът на Ливърпул Алберто Морено отговори на критиците си, като

...
Защитникът на Ливърпул Алберто Морено отговори на критиците си, като
Коментари Харесай

Морено към критиците си: Затворете си устата!

Защитникът на Ливърпул Алберто Морено отговори на критиците си, като съобщи че е време те да затворят устата си. Миналият сезон бе призрачен за испанеца, който извънредно рядко попадаше в проектите на Юрген Клоп, само че през тази акция немският експерт разчита на него в лявата зона на защитата на „ алените “.

Морено показа, че от време на време рецензиите към отбраната на Ливърпул са основателни, само че добави, че футболът е отборна игра и неприятните резултати на отбора не би трябвало да се приписват единствено на четиримата в защита и вратаря.

„ Няма по какъв начин да бъда по-щастлив от метода, по който се развиват нещата този сезон. През лятото нещата не бяха лесни. Исках да остана. Исках да се боря за моето място в отбора на Ливърпул и точно с такава настройка започнах подготовка. Исках да се боря за кариерата си и за бъдещето си в този клуб “, разяснява Морено.

„ Ливърпул е клуб, който обичам. Обичам и града също. Така че всички мои критици, хората, които споделяха, че би трябвало да напусна, би трябвало да затворят устата си – аз съм още веднъж в тима “, сподели още испанецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР