Защитникът на Левски Хосе Кордоба и неговите съотборници от Панама

...
Защитникът на Левски Хосе Кордоба и неговите съотборници от Панама
Коментари Харесай

Хосе Кордоба и Панама се паднаха в една група със САЩ, Уругвай и Боливия на Копа Америка

Защитникът на Левски Хосе Кордоба и неговите съотборници от Панама попаднаха в Група С на шампионата Копа Америка през 2024, а техни противници ще бъдат домакините от Съединени американски щати, Уругвай и Боливия. Това отреди жребият в Маями.

Кордоба има 10 мача в кариерата си за Панама, като за последно игра по 90 минути при победи с 3:0 и 3:1 против Коста Рика на четвъртфиналите на шампионата КОНКАКАФ Лига на нациите през ноември. Той бе подготовка за Копа Америка.

Халфът на Етър Мартин Моран също има мачове за националния отбор на Панама, само че за последно е играл в контрола с Аржентина на 24 март. Също тогава са и последните мачове на нападателя на ЦСКА Майкъл Естрада за Еквадор, който е в Група В с Мексико, Венецуела и Ямайка.

Панама ще стартира на 23 юни против Уругвай на " Хард Рок Стейдиъм " в Маями. Четири дни по-късно Хосе Кордоба и компания играят против Съединени американски щати на " Мерцедес-Бенц " в Атланта, а последният противник в групата е Боливия. Мачът е плануван за 1 юли на " Експлория " в Орландо.

Защитаващият купата си тим на Аржентина ще стартира Копа Америка на 20 юни в Атланта против спечелилия от плейофа сред Канада и Тринидад и Тобаго. Световните първенци ще срещнат още Чили в Ню Джърси на 25 юни, като това е повтаряне на финала от 2016. Аржентина ще затвори мачовете си от група А четири дни по-късно против Перу в Маями.

Бразилия оглавява Група D, в която са още тимовете на Парагвай, Колумбия и спечелилият от плейофа сред Коста Рика и Хондурас.

Група А: Аржентина, Перу, Чили, Канада/Тринидад и Тобаго
Група В: Мексико, Еквадор, Венецуела, Ямайка
Група С: Съединени американски щати, Уругвай, Панама, Боливия
Група D: Бразилия, Колумбия, Парагвай, Коста Рика/Хондурас





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР