Защитникът на Интер и италианския национален отбор по футбол Алесандро

...
Защитникът на Интер и италианския национален отбор по футбол Алесандро
Коментари Харесай

Бастони едва не си тръгнал от Интер

Защитникът на Интер и италианския народен тим по футбол Алесандро Бастони разкри, че е желал да напусне тима, когато дошъл през 2019 година, само че старши треньорът Антонио Конте го убедил да остане и в този момент бранителят не се вижда на никое място другаде.

Интер притегли Бастони за 31 милиона евро с трансфер от Аталанта през 2018 година, само че прекара един сезон чартърен в Парма преди да заиграе за гранда от Милано.

" Прекарах един сезон в Парма и тогава имах шанс да срещна Антонио Конте ", съобщи бранителят, представен от fcinter1908.it.

" Исках да напусна клуба, тъй като таман бяха подписали с Диего Годин и към този момент имаха Милан Шкриняр и Стефан де Фрай. Бях играл 25 мача за Парма, имах добър сезон, само че равнището беше друго. Конте обаче настоя и ме убеди да остана ", разяснява още Алесандро Бастони.

Конте прекара два сезона отпред на Интер, печелейки купата през 2021 година, а Бастони постоянно бе част от състава през първия си сезон в отбора.

Настоящият контракт на бранителя е до юни 2028 година, а той бе безапелационен: " В момента съм благополучен тук и съм един от най-опитните футболисти в тима. Не се виждам на никое място другаде, тъй като в действителност се усещам като вкъщи си. Играем пред 75 хиляди души, а на стадиона виждам и 85/90-годишни хора, които чакат рейса на отбора. Страстта, които тези хора имат, ме кара да се запитам за какво да желая да напусна, когато мога да им донеса наслада. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР