Защитникът на и на украинския национален отбор постави под съмнение

...
Защитникът на и на украинския национален отбор постави под съмнение
Коментари Харесай

Зинченко отново призова руските футболисти да осъдят инвазията в Украйна

Защитникът на и на украинския народен тим сложи под подозрение отхвърли на водещите футболисти на да приказват против нашествието на страната им в родината му.
 Зинченко прикани за изхвърлянето на Русия от международния спорт Зинченко прикани за изхвърлянето на Русия от международния спорт
След като Русия нахлу в Украйна миналата седмица, ФИФА и УЕФА лиши страната от участие във всички международни турнири, но никой от най-добрите играчи на Сборная не критикува публично решението на президента Владимир Путин да влезе във война.

" Бях сюрпризиран, че никой, нито един от тях не е споделил нищо. Повечето играят в националния тим и имат доста почитатели в Инстаграм, Facebook, където и да е. И могат, най-малко могат да създадат нещо, с цел да спрат тази война. Защото хората ги чуват ", сподели Зинченко пред ББС.
 “Инстаграм ” ревизира за какво обявата на Зинченко против Путин е била свалена “Инстаграм ” ревизира за какво обявата на Зинченко против Путин е била свалена
" Вече знам, че те са уплашени. Но от какво се страхуват? Те няма да направят нищо с тях. Поне могат да кажат позициите си, но не го правят, просто го игнорират. Не знам защо ", добави украинецът.

беше на пейката за първия мач на след нашествието против, преди да бъде определен за капитан при успеха за на над Питърбъро в сряда. 25-годишният състезател сподели, че в никакъв случай не е надалеч от това, което се случва в родината му.
 Зинченко пожела мъчителна гибел на Путин, Инстаграм изтри обявата му Зинченко пожела мъчителна гибел на Путин, Инстаграм изтри обявата му
" Ще бъда почтен, в случай че не беше щерка ми, фамилията ми, щях да бъда там. Толкова съм горделив, че съм украинец и ще бъда вечно до края на живота си. И когато гледаш хората, по какъв начин се борят за живота си... Познавам хората, манталитета на моите сънародници, те избират да умрат, и те ще умрат. Но те няма да правят отстъпка ", сподели Зинченко.

Украинецът, който започна професионалната си кариера в руския клуб Уфа, преди да се присъедини към Сити през 2016-а, каза, че продължаващата ситуация е емоционална.

" Просто рева. Вече седмица, не броя дните, само че даже и да карам колата от подготовка или няма значение къде, мога просто да заплача от нищото ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР