Защитникът на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар изглежда все по-нещастен в клуба.

...
Защитникът на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар изглежда все по-нещастен в клуба.
Коментари Харесай

Напрежението между Байерн и Бенжамен Павар се покачва

Защитникът на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар наподобява все по-нещастен в клуба. Французинът е неудовлетворен от дребното игрово време, което получава в последно време и това си проличава и от държанието на играча по време на тренировките на отбора. Павар не е приказвал с никого от съотборниците си по време на последните две занимания, като незабавно след края им е бързал да се прибере в съблекалнята, разкрива журналистът Флориан Плетенберг.

Една от главните аргументи за разрива в връзките сред клуба и футболиста е фактът, че договорът му изтича през лятото на 2024 година. От Байерн желаят да го убедят да преподпише, само че Павар няма изключително предпочитание за сходно нещо. По всичко проличава, че той към този момент гледа към изхода на " Алианц Арена " и шефовете на баварците би трябвало да преценяват дали да го продадат през зимата или да изчакат до лятото с вярата обстановката да се промени.

Всъщност претенциите на Павар, че играе малко не са напълно основателни, защото той бе титуляр в 11 от всички 17 мача на Байерн през сезона. Французинът обаче към този момент няма обезпечено титулярно място в състава на Юлиан Нагелсман и наподобява точно това го тормози. Той бе покрай овакантяване през лятото, само че в последния миг промени решението си и реши да остане. Изглежда обаче бранителят още веднъж се е насочил към изхода.

Интерес към Павар не липсва, като няколко клуба наблюдават от близко обстановката към него. Сред тях са Атлетико Мадрид, Челси, Ювентус, Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР