Защитникът на Атлетико Мадрид Филипе Луиш заяви, че има желание

...
Защитникът на Атлетико Мадрид Филипе Луиш заяви, че има желание
Коментари Харесай

Филипе Луиш не губи надежда, че Атлетико ще направи компромис за него

Защитникът на Атлетико Мадрид Филипе Луиш съобщи, че има предпочитание да остане в клуба до края на кариерата си. Той обаче се надява да получи предложение за дълготраен контракт, а управлението на “дюшекчиите” по принцип не желае да се обвързва за повече от 12 месеца с футболистите над 30-годишна възраст.

“Когато се върнах от Челси, концепцията ми беше да остана в Атлетико до края на кариерата си. Тогава бях на 30, договорът ми щеще да изтече, когато съм на 33-34. След това щях да подпиша за още две или три години, а след това да стартира работа в клуба. Това би бил съвършеният вид. Атлетико обаче следва своя лична политика. Топката е в тяхното поле. Все още се надявам да получа предложение за контракт за 2 или 3 години”, показа бразилецът в изявление за Globo.

LaLiga Santander: Filipe Luis: I hope Atletico Madrid will offer me a two or three-year contract https://t.co/7fsF0dOOmj
— Peña Atleti New York (@ATLETINY) 21 януари 2019 година “Aко различен клуб излезе с оферта за дълготраен контракт, е обикновено да се замисля. Не желая да си затварям нито една врата. От 14 години съм в Европа и целта ми е да остана тук още известно време. В Бразилия нещата са комплицирани, от време на време клубовете не съблюдават изискванията на договорите. Но пък кой бразилец не би желал да играе за Фламенго, Коринтианс или Сао Пауло?”, добави левият бек.

От началото на сезона Филипе Луиш има 13 мача и два гола в Ла Лига. В момента той лекува контузия. Примера дивисион 21 кръг, събота 26 януари  Атлетико Мадрид 17:15предстои  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР