Защитаващият титлата си Стийв Джонсън победи Тейлър Фриц със 7:5,

...
Защитаващият титлата си Стийв Джонсън победи Тейлър Фриц със 7:5,
Коментари Харесай

Джонсън и Сандгрен ще играят за титлата в Хюстън

Защитаващият купата си Стийв Джонсън победи Тейлър Фриц със 7:5, 6:7(4), 6:2 на шампионата по тенис на клей в Хюстън, а на финала ще се изправи против американския си съотечественик Тенис Сандгрен. По-рано той надделя хърватина Иво Карлович и остави четирима представители на домакините в челната четворка на шампионата.

Джонсън, шести в схемата, пропусна опция да затвори мача във втория сет, откакто загуби разиграване за пробив в 12-ия гейм. Той отстъпи и в тайбрека, само че се оправи с лекост в третия сет на " Ривър Оукс ". Американецът победи Джон Иснър на полуфиналите и ще играе за трета купа в кариерата си, когато се изправи против Сандгрен.

По-рано Сандгрен се наложи със 7:6(2), 7:6(4) над Иво Карлович и се класира за първи път в кариерата си на край. Той завоюва пет от последните шест точки на тайбрека в първия сет, а хърватинът загуби късмет да завоюва втората част след три двойни неточности на личен сервис. В последна сметка Сандгредн надви и във втория тайбрек за крайната победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР