Жител на Мелбърн е осъден на четири години лишаване от

...
Жител на Мелбърн е осъден на четири години лишаване от
Коментари Харесай

Секс издънка! Младеж обърка любовницата си с близначката ѝ и сега ще лежи за изнасилване

Жител на Мелбърн е наказан на четири години отнемане от независимост, откакто бе приет за отговорен в изнасилването на сестрата-близначка на своята интимна другарка. По думите на самия обвинен, той просто е объркал девойките. Освен това, 23-годишният мъж твърди, че потърпевшата лъже и в действителност от дълго време му давала значи, че желала да бъде интимна, написа в. " Дейли Мейл ".
Впрочем, жертвата описа, че приятелят на сестра ѝ самичък ѝ е признал половите си мечти по отношение на нея. Момичето спало в обособена стая, когато мъжът влезнал при нея. Първо той желал да си поговорят, само че след това съблякъл жертвата и я изнасилил.

Веднага след акта той позвънил на своята другарка и ѝ споделил, че сестра ѝ го е изнасилила. Същото е разказал и на служителите на реда, само че добавил, че бил комплициран от идентичния тип на двете сестри.
При това мъжът е приказвал с жертвата си към час за проблемите ѝ и за нея самата. Затова съдът е сметнал за извънредно чудноват обстоятелството, че нарушителят може да е объркал девойките.

Самата потърпевша призна, че в този момент не може да поддържа връзка със сестра си и към този момент няколко пъти е правила опит за самоубийство. " Единственото нещо, което желая от него, е той да се разкае и да признае какво направи с мен ", споделя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР