Зашеметяващият многоцветен кръст на Свети Георги върху новия екип на

...
Зашеметяващият многоцветен кръст на Свети Георги върху новия екип на
Коментари Харесай

Феновете на Англия са разделени относно многоцветния кръст на Свети Георги върху новия екип - резултати от анкетата

Зашеметяващият разноцветен кръст на Свети Георги върху новия екип на Англия сигурно провокира противоположна реакция - и читателите на Mirror са значително разграничени във връзка с целия спор.

Хиляди от вас гласоподаваха в нашата анкета Трябва ли Nike да промени цвета на знамето на екипа на Англия? Значителен 845 сподели да - променете го, до момента в който здравият 679 сподели не, оставете го разноцветен. Nike неотдавна разкри новите си дизайни преди Евро 2024, като решението да се сменят цветовете на кръста на Свети Георги сложи котката измежду гълъбите. Премиерът Риши Сунак и водачът на лейбъристите сър Кийр Стармър разкритикуваха дизайна, до момента в който селекционерът на Англия Гарет Саутгейт също се изрече.

„ Моето мнение е, че в случай че не е бяло с червен кръст, това не е знамето на Свети Георги, “ сподели Саутгейт. „ Ако е изменен, значи не е знамето на Свети Георги! Така че съм малко изгубен с този детайл от него. Мисля, че могат да съберат чудноват дизайн, само че не можете да кажете, че това е знам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР