Заседналият край Камен бряг кораб ясно очертава картината на безхаберието,

...
Заседналият край Камен бряг кораб ясно очертава картината на безхаберието,
Коментари Харесай

И в Пловдив: Румен Радев подкани Борисов за челен сблъсък на...

Заседналият край Камен бряг транспортен съд ясно обрисува картината на безхаберието, което се шири у нас в продължение на десетилетие в морското избавяне, до момента в който ръководещите бяха заети да приватизират флот, да концесионорат пристанища.

Това съобщи президентът Румен Радев, който дойде в Пловдив, с цел да връчи премиите за заслуги в развиването на европейското обществено предприемачество „ Стилиян Баласопулов “.

Според него нищо не може да избави морското избавяне, което е без никаква техника. Радев акцентира, че има интернационалните процедури и страната ни не може да вземе на абордаж този транспортен съд, като че ли е пиратска страна.

" Борисов нееднократно е заявявал, че ще се кандидатира точно на тези избори. Като човек на думата и на обещанията аз чакам да съблюдава обещанието си ", съобщи Радев и още един път прикани Борисов да се изправи против него в борбата за президент.

Държавният глава добави още, че водачът на ГЕРБ съвсем всеки ден подлага на критика президентската институция и я афишира в самовластие, а посредством кандидатурата си има опция да внесе своите демократични полезности в президентската институция ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР