Заседанието на Националния съвет на БСП, което беше насрочено за

...
Заседанието на Националния съвет на БСП, което беше насрочено за
Коментари Харесай

Заседанието на Националния съвет на БСП, което беше насрочено за 05.02, се отложи

Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, което беше планувано за през днешния ден, се отсрочи, оповестиха от пресцентъра на партията. От там акцентират три аргументи за отлагането:

1.Заради неприятното време в страната най-отдалечените делегации не съумяха да дойдат в точния момент.

2.Част от членовете на Националния съвет са ангажирани през днешния ден по места с договаряния за състава на районните изборни комисии.

3. Имаше членове на Националния съвет, които участваха, само че отхвърлиха да се записват за да провалят присъединяване на Българска социалистическа партия в идните избори.

На съвещанието на Националния съвет депутатите от парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " трябваше да създадат доклад за свършеното от тях в 48-ото Народно събрание. Националният съвет трябваше да утвърди и съдружната формула за присъединяване в парламентарните избори, както и да дефинира график за осъществяване на общински и районни конференции за номинации за депутати, а също и на регионални препоръки за нареждане на листите по региони.

Новата дата за осъществяване на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия е 10.02 (петък)

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР