Заради зле поддържан път в Област Русе хората отново излязоха

...
Заради зле поддържан път в Област Русе хората отново излязоха
Коментари Харесай

Протест заради лошо поддържани пътища в Русенско

Заради зле поддържан път в Област Русе хората още веднъж излязоха на митинг. На 16-ти август те блокираха кръстовище край село Красен и одобриха декларация, с която упорстват за дейности от Агенция пътна инфраструктура.

Става дума за дублиращия централния път сред Русе и Бяла. Много даже го избират, с цел да избегнат тежкия трафик на Пътя палач – както е известна правата с доста произшествия

Този паралелен път обаче не се поддържа качествено, настояват хората. Преди три седмици даже упрекнаха в непросветеност Областното пътно ръководство. Настояха за разговор и реакция. И ние изпратихме писмо до организацията.

Отговорът: „ В момента се отстраняват храстите и избуялата растителност в сектора от третокласния път Русе – Иваново. Предприетите дейности са част от ограниченията за подготовка на пътната инфраструктура за идния есенно-зимен сезон... Очаква се плануваните действия да приключат през октомври. Пътят се поддържа в сходство с разполагаемия финансов запас, като предпочитано средствата се насочват към секторите с огромна натовареност.”

Днес митингът стартира с автопоход. От село Божичен потеглиха 30 коли и стотина индивида.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР