Заради взетите мерки срещу резпространението на коронавируса за първи път

...
Заради взетите мерки срещу резпространението на коронавируса за първи път
Коментари Харесай

Като две капки вода за първи път без публика. Халваджиян: Да ги видя сега Зуека и Рачков

Заради взетите ограничения против резпространението на ковид за първи път в историята предаването „ Като две капки вода “ ще е без аудитория в студиото. Това разкри продецунтът му Маги Халваджиян.

Преди минути той написа на стената си във фейсбук:

" За първи път в историята си Шоу номер едно ще е без аудитория в студиото! Хахаха! Искам да ги видя Зуека и Рачков! И особено ще се върна в журито с цел да го виждам това нещо от близо!:))) "

А ето и формалното изказване за " Като две капки вода ", оповестено на сайта gospodari.com:

" Скъпи другари и почитатели на „ Като две капки вода “,

Във връзка с решение на Министерски съвет на Република България за прекратяване на всички всеобщи мероприятия на закрито, ви осведомяваме, че на 9 март, понеделник, плануваният епизод на шоуто ще се осъществя и излъчи без наличие на аудитория в студиото, което е казус в дългогодишната телевизионна история на предаването.

Решението на Нова Броудкастинг Груп и изпълнителния продуцент Глобал Филмс е съобразено със заповед на Министерството на здравеопазването, за прекратяване на културните мероприятия на територията на всички области в страната, издадена след днешното изключително съвещание на Министерския съвет. Заповедта е в действие от през днешния ден и е призната като превантивна мярка против разпространяването на грип, остри респираторни болести и вероятни случаи на COVID-19.

Присъствието на аудитория при провеждането на изданията на осмия сезон на „ Като две капки вода “, планувани в програмната скица на NOVA през пролетния ефирен сезон, още веднъж ще бъде обновено със последващо решение на съответните държавни органи и институции.

Предварително благодарим за разбирането и се надяваме на скорошни срещи в студиото на „ Като две капки вода “.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР