Заради участието на националисти и кесенофоби във властта ДПС отново

...
Заради участието на националисти и кесенофоби във властта ДПС отново
Коментари Харесай

ДПС пак поиска оставката на вицепремиера Симеонов, прати писмо до Европа

Заради " присъединяване на националисти и кесенофоби във властта " Движение за права и свободи още веднъж изиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Този път от придвижването на Мустафа Карадайъ оповестиха, че са писали и писмо до европейските институции. " Писмото ни е израз на нашата угриженост за бъдещето на страната и е в полза на страната. Призовахме ГЕРБ да подхващат решителни дейности по отношение на националистите, само че такива-няма. ", изясни Карадайъ.

Той изясни, че придвижването е било " насила " д апостави въпроса на вниманието не европейските институции при неналичието на позиция и дейности в страната. „ Докато в Европа систематичните партии заобикалят и поставят доста старания да не сформират коалиция с националистически обединения, то в България националистите вземат участие във властта, сподели ръководителят на Движение за права и свободи.

От трибуната на Народно събрание заявихме-или оставка на Валери Симеонов, или на цялото държавно управление “, напомни още Карадайъ.

Писмото на Движение за права и свободи е било изпратено до Жан-Клод Юнкер, Доналд Туск, комисарят по правораздаване, Европейския парламент и водачи на парламентарни фракции в европарламента.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР