Заради тестове в събота и неделя (10 и 11 април)

...
Заради тестове в събота и неделя (10 и 11 април)
Коментари Харесай

В събота и неделя новият лъч на метрото пак няма да работи

Заради проби в събота и неделя (10 и 11 април) третата метролиния   още веднъж ще бъде затворена за пасажери, заяви " Дарик ". В действителни условия ще се извършат софтуерни съоръжения, настройки и тестови тествания на общите системи за ръководство и сигурност на настоящия сектор от линията и новото трасе на метрото от станция „ Овча купел “ до станция “Горна баня “, което следва да бъде въведено в употреба, оповестиха от Столичната община. 

Заради краткотрайното прекъсване на сектора сред станциите “Красно село ” и “Хаджи Димитър ” е осигурен заместващ автобусен превоз.   Затварянето на сектора за жители е в сходство с практиката при разширението на автоматизирани системи за ръководство в метрополитените и по експлицитното условие на фирмата изпълнител „ Сименс “, прецизираха от общината.

Общият програмен продукт на системите за ръководство и сигурност на двата сектора от третата метролиния, е създаден и тестван в Германия. Ще бъдат тествани и нужни функционалности за общото трасе, като   автоматизиран вход и излаз от депото в посока ”Овча купел ”, което не може да стане в естествен експлоатационен режим на работа на настоящия сектор.

Резултатите от тестванията ще послужат за   узаконяване на системите за безвредно ръководство на придвижването по цялата трета линия, споделят още от общината. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР