Заради тежката загуба в Свиленград с 1:6, ръководството на Стамболово

...
Заради тежката загуба в Свиленград с 1:6, ръководството на Стамболово
Коментари Харесай

Стамболово на режим за мача с АФК Хасково



Заради тежката загуба в Свиленград с 1:6, управлението на Стамболово обмисля да подложи на режим своите футболисти. Това ще стане в събота против неделя, когато момчетата на треньора Юксел Реджеб излизат в последния кръг за сезона против водача АФК Хасково. Вече са непокътнати местата в хотел в село Тънково. Мачът е в неделя от 14.30 часа на стадиона в общинския център и се чака да бъде извънредно забавен.

“Решението за режима взехме дружно с кмета Мухлис Сербест, който също е сърдит от нехайството на някои играчи на мача на “Колодрума ”, разяснява наставникът на тима и легенда на Хасково Юксел Реджеб – Чурката. Разбрахме, че част от футболистите са били предната вечер на бар и по тази причина са се показали на криво-ляво равнище. Наистина те са дилетанти, само че въпреки всичко става въпрос за една вечер. Можеха да се попазят! ”, добави Реджеб.

От клуба оповестиха и програмата за събота вечерта. След настаняването ще има вечеря и наблюдаване на мач от Бундеслигата. В неделя от 10.30 часа играчите ще обядват и ще се готвят за мача с АФК Хасково.

Има възможност при победа над водача, тима да получи печено агне за премия или награди, разисква още управлението.

В момента Стамболово е на 9-то място с 15 точки и голова разлика 22:24. Голмайстор на отбора е Гюлхан Аптула./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР