Заради стартиращите от 20 юни (понеделник) строително-монтажни дейности по мащабния

...
Заради стартиращите от 20 юни (понеделник) строително-монтажни дейности по мащабния
Коментари Харесай

Без спиране на движението започват мащабни ВиК реконструкции в Пловдив

Заради започващите от 20 юни (понеделник) строително-монтажни действия по огромния план на „ ВиК “-Пловдив за доизграждане и реорганизация на водоснабдителни и канализационни системи в Пловдив се вкарва краткотрайна организация на придвижването в пътните сектори, където ще се работи.

Това оповестиха от „ Организация и надзор на превоза “.

Моторните транспортни средства няма да бъдат спирани, само че е допустимо в пиковите часове да има напрежение в трафика. Затова от общинското дружество приканват водачите за схващане и нараснало внимание.

На 20 юни стартира реконструкцията на довеждащия тръбопровод от помпена станция „ Север “, заради което ще бъде лимитирано придвижването по улицата от жилищния комплекс „ Марица Гардънс “ до бул. „ България.

На 21 юни започва и реконструкцията на довеждащия тръбопровод от помпена станция „ Юг “ до кръстовището с бул. „ Пещерско шосе “ и ул. „ Царевец “. Във връзка с това краткотрайна организация се вкарва по „ Царевец “ – от бул. „ Свобода “ до „ Пещерско шосе “.

Реконструкциите и в двата пътни сектора се планува да приключат до 31 август. Те са част от огромния план на „ Водоснабдяване и канализация “ EООД, гр. Пловдив, за над 137 милиона лв. по оперативна стратегия „ Околна среда 2014 – 2020 година “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР