Сътрудникът на Fox News д-р Никол Сафиър споделя най-добрите си

...
Сътрудникът на Fox News д-р Никол Сафиър споделя най-добрите си
Коментари Харесай

Д-р Сафиър споделя съвети за заспиване, тъй като американците признават, че липсата на сън пречи на ежедневния живот

Сътрудникът на Fox News доктор Никол Сафиър споделя най-хубавите си препоръки за сън на тази майка Ден за новите майки, които се ориентират в сферите на родителството, защото доста американци признават, че се борят да получат задоволително затворено око.

Dr. Saphier се причисли към " Fox & Friends Weekend ", с цел да показа най-хубавите препоръки за тези, които се борят да заспят и да заспят.

„ От 30 до 50% от американците споделят, че имат усложнения със съня “, сподели доктор Сафие пред съ-водещата Рейчъл Кампос-Дъфи в неделя. „ Десет % от тях имат толкоз неприятен сън, че това в действителност пречи на ежедневния им живот… Не знам за тенденцията… Опитвам се да заставам надалеч от всевъзможни трендове, само че има някои неща, които можете да извършите с цел да получите по-добър сън, изключително като нови майки или просто майки като цяло...вашите модели на сън са се трансформирали, несъмнено говорете с вашия доктор за това, само че за мен нещата, които са наложителни, би трябвало да кажет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР