Заради сериозни разминавания по фундаментални въпроси Възраждане няма да отиде

...
Заради сериозни разминавания по фундаментални въпроси Възраждане няма да отиде
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: „Възраждане“ няма да отиде на срещата с проф. Николай Габровски

Заради съществени разминавания по фундаментални въпроси „ Възраждане " няма да отиде на срещата с проф. Николай Габровски, претендент за министър-председател на ГЕРБ-СДС. Това сподели по време на брифинг в Народното събрание водачът на „ Възраждане " Костадин Костадинов, ръководител и на парламентарната група на „ Възраждане ".

Костадинов уточни, че измежду тези фундаментални въпроси са референдума за участието ни в еврозоната и приемането на еврото, както и закупуването на нови осем изтребителя F-16.

" Единственото държавно управление, което ще подкрепим, е държавно управление с мандат на „ Възраждане ". Ние сме подготвени с план за кабинет и желаеме третия мандат за нас ", сподели още Костадин Костадинов.

" Къщата не се строи от покрива, а от основите ", изясни Костадинов.

Костадинов акцентира, че по тези въпроси, проф. Николай Габровски му бил дал отговор, че не можел да ги почете, тъй като неговите персонални визии не съвпадали с тези на Костадинов и " Възраждане ".

" Много финансисти лъжат и то лъжат като доста добре финансирани финансисти и адвокати. Те знаят, че лъжат. Утре има конференция, ще отидем там цялата парламентарна група и няма да сме единствено ние ", разяснява Костадинов.

Костадин Костадинов съобщи, че са дадени 10 млн. лева за медийна акция, която да показва единствено едната позиция.

" Европейски Съюз демонстрира, че желае България единствено като територия и буфер. Европейски Съюз вижда България като източник на евтина, само че квалифицирана работна ръка, която той изсмуква и като суровинен придатък. Откакто сме в Европейски Съюз, изгубихме над 1,5 млн. души. Тук стандартът на живот се държи изкуствено невисок, държат се с нас като с колония. Унизително е. Затова - или предоговаряне на изискванията за участие, или напущаме ", съобщи Костадин Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР