Заради ремонти се налага временна промяна на разписанията за бързите

...
Заради ремонти се налага временна промяна на разписанията за бързите
Коментари Харесай

Променят разписанието на влаковете до морето заради ремонти

Заради поправки се постанова краткотрайна смяна на разписанията за бързите влакове София - Варна и София - Бургас. 

Промените влизат в действие в понеделник и ще са настоящи до края на май. От Директива за птиците „ Национална компания железопътна инфраструктура “ разясняват, че в посочения сектор ще бъде осъвременено железопътното трасе.

През интервала на осъществяваните поправки всички бързи влакове, които пътуват по направленията София-Бургас-София и София-Варна-София по маршрут през гара Сливен,

ще се движат по обиколен маршрут през гарите Стара Загора и Ямбол и надлежно с променено разписание.

За обслужване на пасажерите от тези бързи влакове, както и за пасажерите от всички пътнически влакове, които се движат в сектора Дъбово-Сливен-Зимница, ще бъде обезпечен транспорт с рейсове в сектора сред гарите Тулово-Дъбово-Зимница.

Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да се осведомят в допълнение за разписанието на влаковете директно преди своето пътешестване, защото заради променената организация на придвижване ще бъдат въведени промени в разписанията на доста влакове.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за настоящото разписаниe на влаковете от електронния справочник на формалната страница на сдружението (), от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация ”, както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР