Заради очаквано застудяване в следващите дни от „Пътна полиция“ отправят

...
Заради очаквано застудяване в следващите дни от „Пътна полиция“ отправят
Коментари Харесай

Карайте внимателно, идва застудяване, предупреди МВР


Заради предстоящо захлаждане в идващите дни от „ Пътна полиция “ насочат предизвестия към водачите на коли да бъдат деликатни.

Екипите на Министерство на вътрешните работи ще наблюдават за извършители и ще предизвестяват водачите, в случай че тук-там придвижването е затруднено.

От „ Пътна полиция “ обясниха, че още довечера водачите би трябвало да бъдат деликатни, тъй като се чака смяна и захлаждане на времето.

„ Да са деликатни, да съблюдават нужната отдалеченост, защото все още към момента нямаше такива дни, в които в действителност времето беше неприятно. Трябва те в действителност да се пренастроят самите себе си за метод за шофиране в зимни условия “, сподели Николай Крушарски от Групово дело „ Национална полиция “.

Екипи на Министерство на вътрешните работи ще има по пътищата у нас в цялата страна. Те ще наблюдават за това водачите да не карат рисково.

„ Нашата концепция е най-вече да окажем предпазен резултат на самите водачи като ги осведомяваме. Контролът ще бъде във всяка една точка на страната, като най-вече ще се употребяват техническите средства за надзор за скорост, както и водачите при очевидни нарушавания на пътя ще бъдат спирани “, сподели още Николай Крушарски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР