Заради обилния снеговалеж и силния вятър, всички екипи на Национална

...
Заради обилния снеговалеж и силния вятър, всички екипи на Национална
Коментари Харесай

Спряно е движението по основни жп линии, над 30 аварии са отстранени

Заради изобилния снеговалеж и мощния вятър, всички екипи на Национална компания " Железопътна инфраструктура " (НКЖИ) са мобилизирани и работят интензивно на терен за премахване на повреди по железопътната мрежа в страната. По предписание на министъра на превоза и известията Георги Гвоздейков, компанията е основала профилирана организация за битка с тези зимни провокации, оповестиха от Компанията.

Основните проблеми сега са свързани с паднали дървета и далекопроводи върху железопътните линии и контактната мрежа. Това е довело до спиране на придвижването на влаковете в няколко сериозни сектора на железопътната мрежа, в това число Славяново - Търговище, Свищов - Левски, Смядово - Комунари, Дъбово - Тулово, Дъскотна - Люляково, Царева морава - Трявна, Борово - Иваново, Дряново - Дебелец, Перник разпределителна - Разменна, Ветово - Сеново, и Самуил - Силистра.

От НКЖИ оповестяват, че към този момент са отстранени над 30 огромни повреди и не престават да работят непрекъснато, с цел да възстановят естественото придвижване по железопътната мрежа. Екипите се занимават с интензивно почистване на пътя и подхващат превантивни ограничения за попречване на спомагателни проблеми.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР