Заради неуредиците около ремонта на Националния дворец на културата правителството

...
Заради неуредиците около ремонта на Националния дворец на културата правителството
Коментари Харесай

Гечев: НДК е на кота нула, правителството търси резервни варианти за сграда на председателството

Заради неуредиците към ремонта на Националния замък на културата държавното управление търси и други разновидности за съществена постройка по време на европредседателството. Така най-малко твърди депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев и съобщи това по време на първото съвещание на краткотрайната комисия по проблема " НДК " в Народното събрание.

„ Доближаваме средата на юли. Както виждате, НДК е на кота нула. По наша информация, в това няма нищо скрито и е вярно - държавното управление да търси аварийни разновидности. По наша предварителна информация, те търсят разновидности в Бояна, в Експо центъра, само че това ще е един величествен неуспех, в случай че се окаже по този начин. Дано да не е по този начин, само че все още нямаме съображение да бъдем оптимисти за НДК. Ние в този момент би трябвало да установим за какво се стигна дотук, кой носи отговорност за този батак. В последна сметка става дума за отбрана на лицето на България пред Европейски Съюз ", разгласи Гечев.

От своя страна ръководителят на краткотрайната комисия Диана Йорданова от ГЕРБ отхвърли да има такава информация да се търсят други разновидности за постройка, само че все пак по-рано през днешния ден вицепремиерът Томислав Дончев разгласи, че в действителност има огромния забавяния с ремонта в НДК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР