Зара Ръдърфорд е родена да бъде пилот. С пилоти родители,

...
Зара Ръдърфорд е родена да бъде пилот. С пилоти родители,
Коментари Харесай

19-годишна белгийка прелита света с ултралек самолет

Зара Ръдърфорд е родена да бъде водач. С водачи родители, в ДНК-то на младата дама летенето е закодирано като нещо особено. На 14-годишна възраст започва  тренировки във въздуха. Миналата година получава пилотски лиценз. А с днешна дата е напът да сложи международен връх за най-младата жена, осъществила околосветско странствуване в солов полет. Със смели линии във въздуха, белгийката проправя ловко пътя на младите девойки в науката, авиацията и технологиите. 

#Nacionales | JOVEN PILOTO BELGA BUSCA SER INSPIRACIÓN PARA LAS MUJERES DEL MUNDO Zara Rutherford, de 19 años de edad...
Posted by Zona Alta Monteverde on Tuesday, September 7, 2021
Поставя начало на начинанието си на 18 август със своя свръхлек аероплан от град Кортрийк, Белгия. По проект тя би трябвало да обиколи Земята по въздух за 3 месеца и да измине към 51 хиляди км. Равносметката демонстрира, че белгийката ще прелети през  52 страни на 5 континента. Предстои и да прекоси екватора два пъти по време на полета си - над Индонезия и Колумбия. А на всяка своя спирка ще отдели време за срещи с младежи, с цел да им вдъхне религия да следват фантазиите си.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SLSV Purpose (@slsvpurpose)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР