Запушванията на каналите се появяват най-често в кухнята и банята.

...
Запушванията на каналите се появяват най-често в кухнята и банята.
Коментари Харесай

5 лесни начина да се справим сами със запушения канал

Запушванията на каналите се появяват най-често в кухнята и банята. Запушването в кухнята е едно от най-трудните запушвания, тъй като се предизвиква от натрупването на мазнини и останки от храна в дълги отвеси. Има обаче домашни средства за отпушване на канали, на които ще ви научим в тази публикация.

Преди да започнете да работите по следните способи, започнете с инспекция, разчистване и отпушване на сифона. Сифонът най-често натрупва останки от храна или хартия, косми и други органични утайки. Поставете съд, например купа, кофа, плосък съд под канализацията и развийте сифона, излейте водата от мивката, умивалника и така нататък в съда. След това почистете добре сифона. Ако към момента имате проблем, откакто изпробвате тези стъпки, пробвайте един от следните препоръки.
Топ трик за отпушване на мивката и унищожаване на неприятната миризма
Невинаги препаратите за отпушване на канала на мивката са ефикасни. Освен това не е належащо да харчите пари за тях, откакто може...
Прочети повече
1. Сода за самун и оцет. Изсипете чаша сода за самун в канализацията, по-късно прибавете ½ чаша оцет. Запушете дренажа с запушалка или мокра забрадка. Содата с оцет ще провокира реакция, която би трябвало да почисти тръбите. Изчакайте най-малко 30 минути. Можете също да оставите тази примес в тръбите / канализацията за към 1,5 часа. Сварете вода (около 2 литра) и я излейте в канализацията. Ако забележите усъвършенстване, само че не сте 100% удовлетворени от резултата, повторете процеса още веднъж. Такава процедура би трябвало да се оправи с органични запушвания без потребление на рискови химикали.

2. Бутало. Просто устройство, което се предлага във всеки магазин за домашни използва. Гумена чаша и ръкохватка. Този елементарен инструмент ви оказва помощ да отпушите канали на умивалници и мивки. Съвременните, по-скъпи тласкачи са оборудвани с пневматичен механизъм, с помощта на който не е нужно да използваме толкоз доста мощ, колкото в тази ситуация на на ниска цена елементарен тласкач. Принцип на деяние - притискаме чашата към дренажа, като всмукваме и по-късно я издърпваме. Запушваме останалите канали за преливане, с цел да не загубим налягане, да вземем за пример с мокра забрадка. Предлагам ви да извършите процеса на засмукване и изцеждане към 30 пъти и да ревизирате резултата. Ако се забележи някакво усъвършенстване, повторете процеса. Ако не, тогава би трябвало да потърсите различен метод.

3. На пазара има доста деблокиращи химикали. Все отново би трябвало да се помни, че те са рискови за нас, за околната среда и за нашите съоръжения. Не всяка мярка е подобаваща за всички типове тръби. Неправилната приложимост на сътрудника може да унищожи инсталацията, да сътвори каменно задръстване или да повреди крановете. Когато употребявате тези средства, бъдете изключително деликатни и следвайте рекомендациите на производителя. Също по този начин не забравяйте, че такива ограничения най-често би трябвало да се употребяват профилактично, а не когато към този момент е зародила спънка на приключването.

4. Стоманена тел за отпушване на канали. Стоманената тел е доста положително решение за по-дълбоки запушвания. Там където домашните средства, като сода и оцет, може да не са толкоз ефикасни. Всеки би трябвало да има в дома си такава стоманена тел. Те се оферират във всевъзможни размери. От дребни до огромни диаметри за по-големи размери на тръбите. Същото важи и за тяхната дължина. За домашна приложимост е задоволителна серпантина със приблизително напречно сечение на проводника и дължина към 15 м.
Супер дейно домашно средство за отпушване на каналите!
Оставете отровните и искрено рискови средства за отпушване на канали, с техните изпарения и опасности за сигурността, тъй като има доста...
Прочети повече
5. Квалифициран водопроводчик. Обаждате се във компанията, уговаряте час с водопроводчик и той за нула време почиства запушената ви канализационна система. Прост способ, който не изисква да отделяте време, само че в това време е най-скъпият от показаните нагоре.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР