Запознати издават, че отношенията между Мария Игнатова и съпругът й

...
Запознати издават, че отношенията между Мария Игнатова и съпругът й
Коментари Харесай

Мария Игнатова се връща в обятията на Рачков

Запознати издават, че връзките сред Мария Игнатова и брачният партньор й се влошили внезапно, откакто Ивайло Цветков – Нойзи, бе хванат да кара в нетрезво положение.

И въпреки водещата към момента да не е подала молба за бракоразвод, е напът да го направи.

 

Тя изгубила почитание към мъжа си и свадите им след злощастното събитие доста зачестили. Освен това на русокоската й пристигнало до гуша да устоя Нойзи – общоизвестен е фактът, че тя е индивидът, носещ множеството пари в фамилията.

На всичкото от горната страна в последно време Игнатова съмнително е затоплила връзките с някогашния си – Димитър Рачков- двамата ще се завърнат още веднъж на екран като водещи на предаването „ Господари на ефира “, което най-вероятно ще започва от есента. Звездите се разделиха шумно, след което не си говореха дълго време и даже се избягваха.

 

Актьорът подхвана връзка със силиконката Анита Димитрова, само че към днешна дата тя към този момент е сгодена за състоятелен чужденец. Бракът на Игнатова пък е подложен на редица тествания и по тази причина тя е решила още веднъж да си опита шанса при Рачков, носи все по-упорито мълвата.

 

По стичане на събитията към днешна дата той също не е във връзка, а техни близки се кълнат, че в последно време възприятията им са се възродили и още веднъж са станали повече от другари. Преди броени дни двамата били засечени на вечеря в известен ресторант в столицата.

 

През миналите няколко месеца Мария се отдръпнала от към момента формалния й брачен партньор Ивайло Нойзи. И въпреки любовната им история да стартира идилично, още преди той да попадне в ареста, се появили проблеми посред им. Цветков от много време се увлича по чашката, само че около свадите с жена си се пропил тотално. Сега съжалявал и се опитвал да се откаже от нездравословния, само че Игнатова е гневна, откакто изложи и нея с държанието си.

 

Припомняме, че тя се омъжи за Нойзи навръх рождения си ден преди две години и половина. Двойката се венчаха в с. Житен, което е ситуирано покрай София, в доста стеснен другарски кръг. След като подписаха брак, съпрузите заживяха в просторната къща на булката в „ Драгалевци “  и сякаш посред им цареше естетика.

Изглежда обаче тази приказка е била единствено привидна.

 

Според мълвата, Игнатова носела повече пари и това също асъдействало за фамилните им кавги. Тя има много задължения като водеща ща на разнообразни събития, също така се изявява и като инфлуенсър и взе участие в редица реклами.

След пиянската изцепка на брачна половинка й обаче, нейният имидж пострада съществено и тя се страхувала, че има риск ползата към нея да намалее доста.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР