Заповед за експулсиране на Джок Полфрийман е издал директорът на

...
Заповед за експулсиране на Джок Полфрийман е издал директорът на
Коментари Харесай

Полфрийман е със заповед за експулсиране

Заповед за експулсиране на Джок Полфрийман е издал шефът на Дирекция " Миграция " в Бусманци. Австралиецът, който бе освободен предварително от пандиза, все осе се намира в дома в Бусманци, само че през вчерашния ден стана ясно, че е получил документи за идентичност и билет до Австралия. В същото време Полфрийман има две забрани да напуща страната.
Полфрийман е в дома на Дирекция „ Миграция” в Бусманци. Директорът там е издал заповед за насилствена административна мярка - експулсиране от страната, която е в развой. Той има и две забрани от прокуратурата за овакантяване от Република България - по отношение на досъдебното произвеждане и по отношение на лишаването от независимост, изясни пред публицисти вътрешният министър Младен Маринов.
В събота Джок Полфрйман ще получи призовката за делото на 23 октомври. Тогава Върховният касационен съд ще реши дали да се преразгледа делото за предварителното му освобождение. Дотогава най-вероятно той ще остане в центъра в Бусманци.
Адвокатът на Полфрийман твърди, че няма никакво правно съображение клиентът му да бъде арестуван в страната и би трябдвало незабавно да я напусне. Юристът уточни, че Полфрийман има публикуван паспорт, който се намира в консулската работа. Българските управляващи разполагат с копие на паспорта.
Според мен той би трябвало да напусне България незабавно, само че нашата страна го държи похитен. И Сталин по този начин държеше хора, официално, обаче ги държеше, изясни юристът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР