Започваме разговори с Асен Василев за бюджета. Това заяви председателят

...
Започваме разговори с Асен Василев за бюджета. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Пеевски: Започваме разговори с Асен Василев за бюджета

Започваме диалози с Асен Василев за бюджета. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски по отношение на идното разглеждане на " Боджет 2024 “ в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

Разговаряхме с финансовия министър. Започваме диалози по тематиката, ще беседваме и с сътрудниците от ГЕРБ и тогава ще кажем.

Пеевски съобщи, че ръководителят на бюджетната комисия Йордан Цонев и финансовия министър Асен Василев ще беседват по параметрите на план-сметката.

По тематиката " Лукойл “ Пеевски съобщи, че ще отиде на срещата на следващия ден в Министерския съвет, където ще се организира Съвет по сигурността по отношение на настояването за отпадането на дерогацията.

Според водачът на Движение за права и свободи, в случай че дерогацията не отпадне, това ще бъде знак, че " Путин е взел властта в България “.

На въпрос дали някой се облагодетелства от специфичния режим, на който работи рафинерията, той отговори по този начин: " Със сигурност режима на Путин “.

Пеевски сподели още, че е положително надъхан преди идния Съвет по сигурност. Той счита, че ще бъде спряно " финансирането към съветската страна с милиарди от " Лукойл “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР