Започваме новият месец с Луна на празен ход, което ще

...
Започваме новият месец с Луна на празен ход, което ще
Коментари Харесай

Днес много тайни неща могат да станат явни

Започваме новият месец с Луна на луфт, което ще продължи до 21:02ч.

Добре е да се практикува през това време медитация, духовни практики, йога, молебствия или да се почива. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Занимавайте се единствено с нормалните, добре познати каузи. Не предприемайте нищо ново и значимо, не подписвайте контракти, не купувайте скъпи неща.

Луната e знак Близнаци до 21:02ч на 1 октомври.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Денят ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват с работа. За предпочитане е да се заобикалят непроветрени пространства и да не се пуши.

В 21:02ч Луната минава във водния знак Рак.

Хронология на лунните дни:

22-ти лунен ден, стартира от 22:40ч на 30 септември и продължава до 23:29ч на 1 октомври.

В този ден се крие „ златният ключ” към откриване на тайните. Денят е отдаден на мъдреците, философите, отдадените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Днес доста секрети неща могат да станат очевидни.

В този вълшебен ден умствените качества на индивида и неговата вътрешен глас са изключително мощни. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайни познания могат да ви се разкрият, нови хрумвания и свежи истински решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаци към себе си. Не забравяйте обаче, че знанието може да се употребява единствено за положително, в противоположен случай то ще се обърне против вас. На този ден се предлага да се вършат прогнози за бъдещето. Най-добрият ден за гадаене посредством карти таро, руни, книгата на измененията, И Дзин, хороскоп. Всички познания в този момент елементарно се усвояват. Заемете се със самообучение: четете, учете езици, компютърна просветеност.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, въпреки и нещо дребно да е. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Пасивен ден. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Препоръчително е да се занимавате със спокойна активност или да почивате.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Пазете си нервите и здравето. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното обременяване със разногласия и спорове.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. В медицинския аспект човек би трябвало да бъде деликатен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки придвижвания е по-добре да не вършиме. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Сексът във 22-ри лунен ден би трябвало да завърши с изобилна и празнична вечеря и за предпочитане на същото място, където сте правили обич. Не се предлага да ядете преди секса.

Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието.

Следва 23-ти лунен ден, стартира от 23:29ч на 1 октомври и продължава до 00:27ч на 3 октомври.

Днес е 15 безоблачен ден – Това е кротичък, спокоен и ярък ден. Сега е по-важно от всеки път да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Често е предопределен ден - могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис. Добре е да се прекара известно време измежду природата и да се заредите с сила от нея. Днес към всяка жена мъжете би трябвало да се отнасят с изключително внимание и уважение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР