Започваме музикалната селекция с най-горещото (още пари) предложение, което идва

...
Започваме музикалната селекция с най-горещото (още пари) предложение, което идва
Коментари Харесай

5 нови песни от тази седмица

Започваме музикалната селекция с най-горещото (още пари) предложение, което идва от Ариана Гранде . Певицата пусна парчето " God Is a Woman " , който ще откри място в идния нов албум на американката, излизащ на 17 август. В сбирката, озаглавена Sweetener, влизат и " The Light is Coming " с Ники Минаж и " No Tears Left to Cry ".



След Ариана се насочваме непосредствено към The Black Eyed Peas, които разкриха нов сингъл с политическа устременост. Песента се споделя " Get It " и е в типичния за бандата музикален жанр. Триото, което от предходната година остана без Фърги, се готви за турне и ще обиколи Европа като група за първи път от осем години.



Продължаваме към още нещо ново от едно обичано американско дуо. Става въпрос за Twenty One Pilots, които споделиха не едно, а цели две части. Тъй като сами си вършим подбора, ще се спрем на " Jumpsuit ", която ария излезе и с съпътстващо я видео. И двата сингъла ще бъдат част от дълго чакания нов студиен албум на групата - Trench ", който следва излизането на сбирката с премия Grammy от 2015 година, а точно Blurryface.



Талантливият Доналд Глоувър, който познаваме под артистичния псевдоним Chaldish Gambino e тук, с цел да ни помогне да създадем лятото още по прелестно, с новите си части " Summertime Magic " и " Feel Like Summer ". След деликатно преслушване и на двете, спряхме избора си на " Summertime Magic " , тъй като ни наподобява някак по-плавна въведения към последното предложение за тази седмица.




А точно ултра изтрещялата нова ария на Искрата , за която всички приказват. Да, става въпрос за " Chica Tranquila ". Макар на първо слушане да наподобява като безусловно музикално неразбирателство и на третия опит да продължава да бъде такова, по този начин грубо се забива в главата, че започваме да " ту-ту-ру-ду-ту-каме " до пристъп.



 Искрата, “Chica Tranquila
Ту-ту-ру-ду-ту-тууу Това ли е песента на лято 2018

Това ли е песента на лято 2018
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР