Започваме консултации за съставяне на правителство в предизвикателен момент. Към

...
Започваме консултации за съставяне на правителство в предизвикателен момент. Към
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Президентът започва консултации с ДПС за връчване на нов мандат

Започваме съвещания за сформиране на държавно управление в провокационен миг. Към всички рецесии е добавена и политическата рецесия. Знаете паниките на избиратерлите си от растящите цени, продължаващата война. Тези рецесии не могат да бъдат решавани единствено от една политическа мощ, сподели при започване на консултациите преди даването на мандат за ново държавно управление с представители на ПГ на Движение за права и свободи.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



Важно е да имаме амбициозна, поредна, единна външна политика. Важна е също по този начин позицията на всяка една партия. Политическият опит, който нарупа Движение за права и свободи през годините на прехода значи и доста висока отговорност към гласоподавателите.

Отговорното отношение на Движение за права и свободи към етническия мир е реалност, факт е, че в спешни моменти вие постоянно сте апелирали за разговор. Но България чака поредни старания от всички политически партии в битката с корупцията и установяването на върховенството на закона. Надявам се, че вашата партия осъзнава високия залог на това предизвикателство, сподели Радев.

Срещите трябваше да започват с представители на „ Продължаваме промяната “, само че те не пристигнаха на „ Дондуков “ 2. Отсъствието си Политическа партия оправдаха с това, че по същото време има съвещание на бюджетната комисия в Народното събрание. Със същата причина от „ Българска социалистическа партия за България “ оповестиха, че няма да отидат в авансово избрания час за консултация. От ГЕРБ-СДС при президента отидоха Десислава Атанасова и Томислав Дончев. Утре диалозите не престават с „ ИТН “, „ Демократична България “ и „ Възраждане “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР