Президентът Румен Радев проведе консултации за връчване на мандат за

...
Президентът Румен Радев проведе консултации за връчване на мандат за
Коментари Харесай

Костадин Костадинов след консултациите при президента: Парламентът е изчерпан

Президентът Румен Радев организира съвещания за връчване на мандат за сформиране на ново държавно управление в границите на сегашния парламент с представители на „ Възраждане “.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че най-хубавият вид са предварителни избори, защото Народното събрание не е пазарище, на което да се купуват гласове, а сходно държавно управление ще бъде мъка и засегнатост за българския народ. Категорично сме за машинния избор, само че с надзор на хартиените изрезки, разяснява Костадинов. Парламентът е привършен, морално импотентен, добави той.

" Възраждане " ще работят за това да бъдат първа политическа мощ и да ръководят независимо. Единственият съдружен сътрудник е българският ни народ, добави Костадинов.

Каза още, че няма да вземат участие в диалози с никоя от партиите, която би получила третия мандат.

Обвини Политическа партия, че протакат време, в съответния случай това с консултациите не се получи, сподели Костадинов.

Според него би трябвало да се предоговорят изискванията за участие в Европейския съюз, а в случай че това не се случи, да се организира референдум за участието на страната в блока.

На диалози през днешния ден бяха още представители на „ ИТН “ и „ Демократична България “.

Вчера на поканата на президента се отзоваха от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия отложиха консултациите до момента в който не бъде признат бюджета на страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР