Започва волейболният сериал за шампионската титла в мъжкия волейбол, а

...
Започва волейболният сериал за шампионската титла в мъжкия волейбол, а
Коментари Харесай

Започва волейболният сериал за титлата между „Нефтохимик 2010“ и „Хебър

Започва волейболният сериал за шампионската купа в мъжкия волейбол, а основните настоящи лица са тимовете на „Нефтохимик 2010“ и „Хебър“.

Играе се до 3 победи от 5 мача. Победителят от постоянния сезон „Хебър“ ще семейства в Пазарджик в първите две срещи. Двубоите в зала „Васил Левски“ са в петък и събота от 18:30 часа.

Следва мач в зала „Младост“ на 26 април, вторник, също от 18:30 часа. Ако се стигне до нова среща, тя ще е 24 часа по-късно, на 27 април, сряда, отново в Бургас и още веднъж от 18:30. При тъждество 2:2 победи, решителният пети дуел ще е в Пазарджик на 29 април.

Всички мачове от финала на Суперволей в Пазарджик и Бургас ще се предават директно по „Диема Спорт“ 2. „Хебър“ и „Нефтохимик 2010“ ще дефинират надлежно първенеца и вицешампиона за сезон 2021/2022. Бронзовите медали са за „Монтана“. На четвърто място се подрежда бургаският „Дея спорт“, който е безспорен дебютант в родния волейболен хайлайф. С това си класиране, воденият от треньора Венцислав Симеонов отбор, доби право да играе в европейските клубни шампионати.

Амбициите на притежателя на клуба доктор Александър Маджуров са за солидна селекция, още по-запомнящ се сезон, с присъединяване най-малко на край в Суперволей лигата и оптимално сполучливо показване в евротурнирите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР