Започва срещата на Мария Габриел с Продължаваме промяната - Демократична

...
Започва срещата на Мария Габриел с Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Започна срещата между Габриел и ПП-ДБ

Започва срещата на Мария Габриел с " Продължаваме промяната " - " Демократична България.

Припомняме, че през вчерашния ден първият опит за против сред обединенията пропадна.

Както и пред останалите партии през вчерашния ден, и през днешния ден тя показа своите цели и визии за вероятно ръководство. Габриел препотвърди, че първото нещо, което ще направи министърът на правораздаването в неин кабинет, в случай че се стигне до подобен, ще е да изиска оставката на основния прокурор Иван Гешев заради уронване на престижа на правосъдната власт.

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова уточни, че е изпратила документално съобщение до Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Настимир Ананиев и Константин Бачийски.

Представители на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " потвърдиха за Българска телеграфна агенция, че ще отидат на срещата с номинираната за министър председател Мария Габриел.
Мария Габриел беседва през вчерашния ден поредно с представители на Движение за права и свободи, „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “ по тематики, засягащи дневния ред на обществото и опцията за поддръжка на държавно управление, което да изведе България от политическата рецесия.

От Политическа партия - Демократична България не пристигнаха на диалозите, защото съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев не бяха в страната, само че от втората политическа мощ считат, че такава среща би трябвало да се състои.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР