Започва сезонът на баловете. Абитуриентите вече се събират в училищните

...
Започва сезонът на баловете. Абитуриентите вече се събират в училищните
Коментари Харесай

За какво ще следи полицията по време на абитуриентските балове

Започва сезонът на баловете. Абитуриентите към този момент се събират в учебните дворове и шумно честват завършването си. И тази година полицията ще следи дали се нарушават разпоредбите и изостриха вниманието на зрелостниците какво би трябвало да съблюдават.

Засилени инспекции подхваща полицията и тази година към абитуриентските балове.

Както постоянно ще се следи за шофиране с превишена скорост, ще се ревизира дали водачите са седнали зад кормилото след приложимост на алкохол или опиати, както и дали се поставят предпазните колани. Вече са извършени срещи в цялата страна с възпитаници, техните учители и родители. Припомнено им е какви ще бъдат последствията за тези, които не съблюдават разпоредбите.

" Да не се демонстрират през прозорците, люковете и всевъзможни други отвори, да внимават методът, по който са решили да се придвижват дали са взели всички нужни ограничения, с цел да се подсигурят, да не паднат от транспортното средство и да помрачат празника си ", сподели Мария Ботева - ГДНП.

Проверките и тази година ще наблюдават за шофиране с превишена скорост, както и за пияни и дрогирани водачи.

" Това, че някой чества не значи, че той би трябвало да нарушава правата ", добавя Мария Ботева - ГДНП.

А дали тази година зрелостниците съблюдават разпоредбите, ще стане ясно, когато излезе настоящата статистика за санкционираните водачи през този месец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР