“ (ИТН) беше приета като част от групата на Европейските

...
“ (ИТН) беше приета като част от групата на Европейските
Коментари Харесай

ИТН бе приета като част от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент

„ “ (ИТН) беше призната като част от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент, оповестиха от групировката.

Новоизбраният български представител от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев бе признат единомислещо от всички членове на групата на ежеседмичното съвещание на ЕКР.

С това Има Такъв Народ става част от най-значимата национално-консервативна група в Европейския парламент, която ще бъде незаобиколим фактор в идния мандат на Европейския парламент (ЕП), обявиха от партията на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

„ Неслучайно предизборният девиз на Има Такъв Народ беше " Да върнем здравия разсъдък! " Със своята активност в Европарламента и ЕКР считам да затвърдя това политическо обръщение. Ще се боря за една Европа, която добре познава своите християнски корени, Европа, която пази своите граници. Съюз, чиито политики да доведат със себе си стопански разцвет, а не зелени утопии. Моята интензивност в Европейския парламент ще рефлектира тези ми визии, “ сподели Вълчев.

Съпредседателят на групата Никола Прокачини от ръководещата в Италия партия „ Италиански братя “ приветства Вълчев и му пожела триумф. Редица от членовете на групата на ЕКР показаха своето удовлетворение, че България ще продължи да има собствен представител в нея.

Като съществени свои задания Вълчев изведе запазването на обичайните полезности на Европа, насърчаването на десни политики, които да доведат до стопански разцвет, както и отбраната на външните граници на съюза, се споделя още в известието.

Партията ЕКР е известна като " Алианс на европейските консерватори и реформисти " (2009-2016 г.) и като " Алианс на консерваторите и реформистите в Европа " (2016-2019 г.). В Екологичен потенциал тя е обвързвана с Групата на Европейски консерватори и реформисти. ЕКР е консервативна и възприемаща в някои аспекти и евроскептицизма, само че дефиниран като мек евроскептицизъм.

Основен акцент в задачите, начертани от партията, е реформирането на Европейски Съюз, тъй че той да стане един блок, който регистрира действителности, който е стратегически самостоятелен и самостоятелен.

ЕКР се управлява от изпълнителен съвет, отпред на който е - министър председател на Италия, заместник-председатели са Хорхе Буксаде - испански народен представител в Екологичен потенциал и Радослав Фогел - полски народен представител в Екологичен потенциал. Сред най-открояващите се партии членки на ЕКР са италианската ръководеща партия " Италиански братя ", полската партия " Право и правдивост ", шведската партия " Шведски демократи ", партията " Вокс " от Испания и други

От България в партията членува Българското национално придвижване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР