Започва ремонтът на детското отделение на Многопрофилна болница за активно

...
Започва ремонтът на детското отделение на Многопрофилна болница за активно
Коментари Харесай

Започва ремонтът на детското отделение на Многопрофилна болница за активно лечение в Добрич

Започва ремонтът на детското поделение на Многопрофилна болница за интензивно лекуване в Добрич по план " Светулка " на фондация " За положителното " в партньорство с фондация " Америка за България ", съобщиха директорт на лечебното заведение доктор Георги Желязков и Надежда Рангелова от фондацията.

Събраните средства за ремонта за 591 хиляди лв., които съгласно доктор Желязков ще бъдат задоволителни за ремонта за отделението

Детското поделение към този момент е освободено, а в част от стаите са почнали дейностите по ремонта, добавя Българска телеграфна агенция. 

Директорът на болничното заведение доктор Георги Желязков благодари на всички над 30 донори и сподели, че през декември ремонтът ще бъде приключен. " Надявам се по Коледа да можем да създадем един превъзходен подарък на Добрич и региона. Едно ново детско поделение. Благодаря на всички, които се включиха в акцията ", сподели още доктор Желязков. 

" Подобряването на средата в детските отделения понижава безпокойството и тревогата по време на престоя както на децата, по този начин и на родителите. Подобрява изискванията на труд на лекарите, медицинските сестри и немедицинския личен състав. Стремим се да посрещнем потребностите на личния състав и на пациентите. Променяме пространствата, те стават прелестни. Но за нас най-важна е връзката доктор – дете – родител ", сподели Надежда Рангелова, като добави, че предстоят и образования по връзка с специалисти от Нов български университет. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР