Започва нова специализирана полицейска операция на територията на страната по

...
Започва нова специализирана полицейска операция на територията на страната по
Коментари Харесай

Шофирането не е електронна игра, тук няма рестарт, апелираха от Пътна полиция

Започва нова профилирана полицейска интервенция на територията на страната по лиция на пътната сигурност. Това разгласи по време на брифинг съобщи Иво Писанов от отдел „ Пътна полиция”.

От началото на годината са станали 3461 пътно-транспортни катастрофи, а 255 души са починали.

Това е със 107 души по-малко спрямо предходната година. От началото на месеца са станали 427 пътни катастрофи, като 39 участниха са починали. През последния един месец не се вижда позитивна наклонност, оповестиха от Пътна полиция.

Разпоредено е от през днешния ден до 26 август да се организира профилираната полицейска интервенция. Засилва се контролът на скоростните режими - изкарва се цялата налична полицейска техника за провеждането на тази акция. Ще се следи и за погрешно пресичащи пешеходци.

От през вчерашния ден до през днешния ден има няколко тежки пътно транспортни катастрофи, със починали си ранени. От Министерство на вътрешните работи молиха към водачите, изключително към тези с по-малко опит, да са извънредно внимание. Шофирането не е електронна игра, тук няма рестарт, обявиха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР