Започва едно от най-вълнуващите рали състезания за сезон 2022 в

...
Започва едно от най-вълнуващите рали състезания за сезон 2022 в
Коментари Харесай

Рали Кения ще бъде по-интригуващо от всякога, големи имена ще карат на Сафарито

Започва едно от най-вълнуващите рали надпревари за сезон 2022 в WRC. Рали „ Сафари “ в Кения започва през днешния ден и ще продължи до 26 юни, като ще може да го наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 1.

В него присъединяване ще вземе 8-кратният международен първенец Себастиен Ожие, който завоюва успеха през 2021 година и в този момент предизвести, че с новите хибридни коли пътят към триумфа в Кения ще е по-труден.

Заедно с Ожие завръщането си в шампионата за Кения още направи и 9-кратният международен първенец Себастиен Льоб, като този сезон това ще е третото съревнование, в което двамата ще карат един против различен след рали „ Монте Карло “ и „ Португалия “.

До момента Льоб взе участие в Монте Карло през януари и Португалия предходната седмица. В първото си присъединяване той победи, с което записа своята победа №80 в WRC. В Португалия обаче той не приключи след удар в една стена още при започване на конкуренцията.

Сега следва гореща борба сред двамата огромни първенци, а кой ще надделее – гледайте в директните излъчвания на Рали „ Сафари “ онлайн от Кения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР