Полузащитникът на Рома Браян Кристанте е изправен пред риска да

...
Полузащитникът на Рома Браян Кристанте е изправен пред риска да
Коментари Харесай

Наказание грози полузащитник на Рома заради богохулство

Полузащитникът на Рома Браян Кристанте е изправен пред риска да получи глоба от един мач, защото се твърди, че е богохулствал и псувал при равенството с Ювентус 2:2, на " Стадион Олимпико ".

В 75-ата минута на мача Кристанте бе чут да богохулства в отговор на решение на терена, ход, който можеше да докара до картон. В Италия някои богохулства се считат за едни от най-лошите псувни, като футболистите могат да получат наказване и от дисциплинарната комисия.

" Calciomercato " акцентира по какъв начин Кристанте може да бъде осъден за един мач, според от това дали дисциплинарната комисия в Италия реши да предприеме дейности, основани на аудио и видео записи от равенството сред Рома и Ювентус. Той може да бъде заставен да пропусне идния дуел с Аталанта, като бъде осъден за един мач.

Полузащитникът на " джалороси " към този момент е понасял наказване за осквернение един път, пропускайки дуел против Торино през сезон 2020/21. Тогава Браян изрече противоречивата фраза при успеха над Болоня, в границите на предходния уикенд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР