Започва дисциплинарно производство срещу военен прокурор и следовател, стана ясно

...
Започва дисциплинарно производство срещу военен прокурор и следовател, стана ясно
Коментари Харесай

Започва дисциплинарно производство за „дело на трупчета“ – срещу военен прокурор и следовател


Започва дисциплинарно произвеждане против боен прокурор и следовател, стана ясно от междинните резултати на назначената от изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов проверка на така наречен „ каузи на трупчета “.

Обект на дисциплинарните процедури са Антон Радойнов и Добрин Маринов – единият прокурор, а другият следовател във Военно-окръжната прокуратура – София, оповестиха от държавното обвиняване, представени от.

Двамата са работили по следствие на вероятно закононарушение, осъществено от български военачалник, военни длъжностни лица и цивилни. Проверката е открила, че делото е било спирано два пъти. И то с претекстове, избрани от проверяващите като „ неуместни “.

Същата междинна инспекция сподели закъснение по каузи против лица от висшите етажи на властта, осъществени от още двама обвинители, един от които е наблюдаващият прокурор по така наречен дело „ Барселонагейт “ Стефан Христов – за възможната връзка на Бойко Борисов с същата в Барселона, в която живееше свързваната с Борисов манекенка Борислава Йовчева.

За Христов проверката откри, че е почнал интензивни процесуално-следствени дейности, едвам откакто започва процедурата за предварително преустановяване мандата на Иван Гешев като основен прокурор – т.е. нещо е чакал и се е ослушвал година и половина.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР