Започнаха ремонтните дейности и по ул. Седма рилска дивизия в

...
Започнаха ремонтните дейности и по ул. Седма рилска дивизия в
Коментари Харесай

Започнаха ремонтните дейности и по ул. Седма рилска дивизия в Дупница

Започнаха ремонтните действия и по ул. " Седма рилска дивизия " в Дупница. Предвижда се цялостна замяна на тротоари и преасфалтиране на сектора, който е от кръстовището на " Симеон Велики " до " Венелин ". " Фирмата към този момент стартира работа по унищожаване на плочки и бордюри, след което ще премине и към изкопни действия. След като " се отвори " и стане забележима подземната инфраструктура, ще преценим дали са нужни спомагателни действия ", разяснява кметът на общината инж.Методи Чимев след нормалната инспекция на обектите, по които текат разнообразни интервенции. " По ул. " Венелин " не престават дейностите. В момента от ВиК-Дупница правят замяна на сградните отклонения по трасето на ремонта, тъй че да бъдат спoкойни живущите в региона, като и налягането на водоподаването ще се увеличи ", добави инж.Чимев.

В обсега на ремонтните действия на двете улици е неразрешено прекосяването на МПС-та, за което се сложени обозначителни табели. Шофьорите да употребяват обходните направления.

В същото време, стартира и възобновяване на падналата част от санировката на блок в жк.Дупница. Фирмата-изпълнител ще извърши ремонтните действия напълно за своя сметка се разбра след извършената през вчерашния ден среща сред тях, строителния контрол в Община Дупница.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР