Започнаха номинациите за наградата Спортист на годината“ в Шумен за

...
Започнаха номинациите за наградата Спортист на годината“ в Шумен за
Коментари Харесай

Избират спортист на годината в Шумен

Започнаха номинациите за премията „ Спортист на годината “ в Шумен за 2022 година.

По традиция в класацията ще бъдат отличени спечелилите в категориите „ състезател на годината “, „ треньор на годината “ и „ тим на годината “.

В период до 5 декември в това число спортните клубове би трябвало да подадат в Община Шумен предложенията си за най-успешните самостоятелни състезатели, треньори и тимове за 2022 година Освен в трите категории шуменските клубове могат да изпращат своите оферти и за най-изявени млади спортни гении на възраст до 14 години. Всеки състезателен клуб има право да номинира до двама свои състезатели.

След приключване на периода за номиниране спортните клубове и представителите на медиите ще имат опция да гласоподават за препоръчаните кандидатури. Получените резултати ще бъдат систематизирани от комисия, назначена със заповед на кмета Любомир Христов.

В обичайна ранглиста за състезател на годината в Шумен са планувани и две специфични награди за принос в развиването на спорта. С тях ще бъдат отличени един деец и един състезателен клуб за хора в неравностойно състояние.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР